Ekspedition

Alle varer bestilt på Guldmoller.dk bliver pakket og afsendt fra en af vores butikker. Hos Guldmoller.dk kan varer bestilles online. Der kan forekomme varer der kræver en telefonisk bestilling grundet eventuelle specielle forhold.

 

Priser

Alle priser på Guldmoller.dk er incl. moms og alle afgifter. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. 

 

Landsdækkende Bytteservice

Guldmoller.dk er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres brancheorganisation. Det betyder at de som kunde kan benytte 30 dages landsdækkende bytteservice i mere end 315 butikker i Danmark.

Læs mere om den landsdækkende bytteservice her.

 

Betaling

GuldMoller.dk modtager betaling med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express.

Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte.

Guldmoller.dk garanterer for din tryghed, når du køber på internettet. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSL (Secure Socket Layer) protokol og udleveres aldrig til tredje part. Det betyder, at hverken GuldMoller.dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 

Levering & Fragt

Alle køb foretaget på Guldmoller.dk sendes gratis til kunden. Det vil sige at de som kunde hos Guldmoller.dk kun betaler den pris der er oplyst ved hver vare.

Guldmoller.dk benytter PostDanmark til al forsendelse af breve og pakker.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til Guldmoller.dk. Skulle dette ske vil de bliver kontaktet hurtigst muligt for nærmere behandling af deres bestilling.

 

Reklamation

Når du handler på Guldmoller.dk har du 24 måneders reklamationsret. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, kan de kontakte Guldmoller.dk enten i en af vores butikker, på info@guldmoller.dk eller pr. Tlf.: 98520154. Husk at der skal forvises/vedlægges en gældende faktura eller anden bevis for købsdato af varen.

Derefter indgås aftale om modtagelse af det pågældende produkt, og de kan sende varen.

 

Fortrydelsesret

Som kunde hos Guldmoller.dk har de 14 dages fuld fortrydelsesret såfremt varen er i original emballage. Har den pågældende vare været brugt bortfalder returretten. Kontakt Guldmoller.dk og indgå aftale om returnering af vare inden afsendelse. Returret gælder ikke udsalgsvarer.

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen ved varen.
Bemærk at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig indpakning, og få en kvittering for afsendelse så vi kan refundere denne. Bemærk at det er kundens ansvar at forsikre en forsendelse så den sikkert når frem til Guldmoller.dk. Det kan de gøre ret enkelt på et posthus, ved at få deres pakke sendt som værdipost, hvor de får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for. Forsendelse får her et Track’n Trace nummer som de kan spore.

Hvis de har mulighed for selv at levere varen i en af vores butikker, sparer de forsendelsesomkostninger samtidig med at de personligt overdrager varen til behandling hos en af vores medarbejdere.

 

Ved indlevering hos PostDanmark, skal forsendelsen adresseres til:

 

Torben E. Møller

T. E. Møller ApS

Adelgade 20

9500 Hobro

Tlf.: 98520154

Att.: Retur 

 

Personlig indlevering kan ske til oven- og nedenstående butikker.

 

Møller Guld Sølv & Ure

P. Møller Aps

Metropol

Østergade 31

9800 Hjørring

Tlf: 98920596

 

Persondatapolitik

Ved køb af produkter på Guldmoller.dk indsamles personoplysninger (navn, adresse, telefonnumre, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen og er kun tilgængelige for bogholderiet samt dataansvarlige i virksomheden. Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart. Personoplysninger transmitteres og opbevares krypterede. Som registreret hos Guldmoller.dk har de altid ret til at gøre indsigelse mod registrering og de har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Disse rettigheder har de efter persondataloven.