Byt til Nyt med CHRISTINA, Torben E. Møller og Møller guld, sølv og ure

Vi gentager succesen. Nu i sølvudgave. Har du et gammelt armbånd af et hvilket som helst mærke, stand eller støbning, kan du nu bytte det hos os og få et spritnyt CHRISTINA Jewelry & Watches-sølvarmbånd til 299 kroner. Du sparer 150.

Alt tæller. Ligegyldigt hvor gammelt det er, om det er et snørebånd eller salat fra et gammelt kassette- eller VHS-bånd. Ideen er selvfølgelig, at vi gerne ser CHRISTINA’s smukke sølvarmbånd på så mange håndled som muligt. Helst med en charm eller flere på.

”Som smykkedesigner er noget af det allerbedste at se sine kollektioner folde sig ud i den virkelige verden. Altså, hos de titusindvis af kvinder, der i dag har et CHRISTINA-armbånd med charms. Dem vil jeg jo gerne se endnu flere af, så derfor har vi i samarbejde med Torben E. Møller og Møller guld, sølv og ure fundet på denne idé,” siger designer Christina Hembo.

Vi kalder kampagnen BYT TIL NYT.

CHRISTINA’s sølvarmbånd er i fineste kvalitet, så kig ind i butikken med dit gamle bras og gå ud igen med det nyeste skrig i markedet om håndleddet. Du kan købe armbåndet til 299 kroner og CHRISTINA’s øvrige kollektion hos Torben E. Møller og Møller guld, sølv og ure.

Kærlig hilsen,

Christina Hembo, Torben E. Møller og Møller guld, sølv og ure