75 deltagere fik en fantastisk aften med i Smykkernes og Vild med Dans verden

Onsdag den 15. november leverede Thomas Evers Poulsen og Christina Hembo 2 fantastiske inspirerende foredrag på Hobro Golfklubs lounge.

Guldsmed Torben E Møller fra Hobro stod bag arrangementet, godt bakket op af Hobro golfklub og deres hold af frivillige hjælpere i klubbens flotte lounge lokale.

Thomas Evers Poulsen fortalte om Vild Med Dans, hvor han i over 11 år har danset gulvet tyndt og charmeret sig ind i danskernes TV-stuer. Blandt andre med smykke- og ur-designer Christina Hembo, der er medejer af CHRISTINA Jewelry & Watches.

Thomas Evers Poulsens verden er dansens, og han evnede på sin egen lune facon at bringe rytmen videre ind i sit foredrag ”Jeg kan få kvinder til alt”. Der blev ikke sparret på historierne om hans møde og samarbejde med en lang række kendte danske kvinder. Der røg nogle virkelig sjove historier ud til publikum, der morede sig herligt over Thomas facon og hans hudløst ærlige meldinger. Blandt andet hans tuden på tv blev vendt til stor morskab.

Christina Hembo fortalte om sit liv som designer af smykker og ure, Hun har som designer, stifter og medejer af CHRISTINA Jewelry & Watches i løbet af få år udviklet en god idé til en succesrig virksomhed, som i dag lægger navn til et af Danmarks førende smykke- og ur-brands.

Christinas foredrag ”Fra drøm til virkelighed” omhandlede historien om et liv som designer, mor og virksomhedsejer. Om at finde vejen og motivationen til succes i privat- og erhvervsliv.
Hun fortalte om de mange oplevelser og mennesker hun har mødt gennem sit liv. Ud over Vild Med Dans har Christina også lavet andre tv-programmer og hun blev meget rørt over klapsalverne da hun fortalte om hendes indsats mod kræft og de penge hendes firma indsamler.

Christine fortalte om det kongelige fabeldyr hun har købt af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Da det kom på auktion købte Christina og Klaus Hembo den 2 meter høje skulptur som udsmykning på deres kontor i Herning.

Peter Møller fra Torben E Møller hold styr på hele aftenens program, og der blev uddelt flotte præmier på billet nr. i pausen. En seerdeles vellykket aften i Smykkernes og Vild Med Dans verden for de mange kvindelige og enkelte mandlige deltagere.

Modeshow & Vinsmagning i Mejlby

Mejlby Efterskoles hal lagde bygning til et velbesøgt arrangement tirsdag aften. Der blev budt på modeshow og vinsmagning, og efterfølgende havde de deltagende virksomheder stande i hallen med mulighed for køb til gode priser.

Guldsmed Torben E. Møller fra Hobro havde et stort udvalg i smykker og ure med på modellerne, der gik modeshowet. Efterfølgende kunne smykkerne ses på standen i hallen, som var fyldt med masser af lækre smykker og ure. Uanset om det var vielsesringene eller en flot gave, var der masser af muligheder.

Øvrige gallerier