Nyt smykkemagasin på gaden

Du kan shoppe smykkerne her på guldmoller.dk eller komme ind i vores butikker i Hobro og Hjørring og opleve de smukke smykker.

---------------------

Guld Møller udvider med ny webshop

Webshoppen giver mulighed for at købe smykker og ure online, sende smykker til reparation, og følge med i hvad guldsmeden i Hobro og Hjørring ellers har af tilbud og nye produkter

 

At lave en ordentlig webshop er ikke så let som det ser ud til. Det ved Peter Møller fra Guld Møller i Hobro alt om.

  • Tredje gang er lykkens gang. Vi har lært af vores fejl og mangler fra de to tidligere søsatte hjemmesider, og nu mener vi, at vi har fundet recepten på, hvordan en effektiv og flot webshop/hjemmeside, som vores kunder vil kunne drage nytte af, skal se ud, fortæller en ærlig Peter Møller.

 

Webshop og fysiske butikker er fuldstændig ens

Webshoppens produkter og tilbudte ydelser kommer ikke til at skille sig ud fra Guld Møllers 2 fysiske butikker i Hobro og Hjørring.  Der lægges vægt på et genkendeligt koncept og udtryk, uanset om man besøger en fysisk - eller online Guld Møller butik.

  • Med webshoppen sælger vi typisk produkter til kunder, der bor en anelse længere væk fra vores to fysiske butikker. Men jeg oplever ofte, at kunderne, både dem der bor tæt på, og dem der bor længere væk, bruger vores hjemmeside som et indholdsrigt online-katalog, hvor de kan studere vores produktudvalg og priser, inden de eventuelt besøger os i vores butikker, forklarer Peter Møller.

 

I webshoppen sælger Guldmøller alt inden for smykker og ure. Blandt andet er Guldmøller online forhandler af kendte mærker som; Christina Watches, Krantz & Ziegler, Izabel Camille og Susanne Friis Bjørn.

 

Online reparationsservice

Hos Guld Møller har man renommé for at være gode til at reparere eller renovere ure og smykker. Især er Guld Møller kendte for at være dygtige til reparationer, hvor de manglende eller defekte dele ikke længere kan skaffes.

  • Så tilvirker vi dele fra andre modeller eller mærker, eller konstruerer en helt ny del fra bunden af. For nyligt havde jeg et ur inde, hvor en urrem, der passede i størrelse til uret ikke længere fandtes. Der gik jeg så i gang med at tilpasse en urrem, så den på flot og elegant vis kunne monteres på uret, forklarer Peter Møller.

 

Frankerede reparationer

Denne værkstedsservice kommer med den nye webshop nu også kunder langvejsfra til gode.

  • På hjemmesiden har vi oprettet en postordre-reparationsservice. Man sender os en mail angående, hvad der skal repareres og renoveres, og så sender vi en foret kuvert til kunden. Kunden putter smykket eller uret, der skal repareres, i den forede kuvert og sender det til os, forklarer Peter Møller, der tilføjer, at forsendelsen selvfølgelig er forsikret.

Peter Møller fik idéen til denne online service, fordi han ofte får henvendelser fra kunder langt væk frasom har et smykke eller ur, de har hørt, at det nok er bedst, at Guld Møller ordner.

 

Online udsalg

For at det ikke skal være løgn, så behøver man heller ikke længere at køre helt til Hobro eller Hjørring, hvis man vil holde øje med, om Guld Møller har nogle glimtende godter på udsalg. Typisk er Guldmøllers udsalgsprodukter restprodukter fra en serie, eller produkter fra sidste år, som skal gøre plads for dette års nye trends.

  • Vores udsalg i de fysiske butikker lægges også op som udsalgsvarer i vores webshop under kategorien Outlet, forklarer Peter Møller, og fortsætter;

  • Så selvom man sidder i København, ja sågar Norge, Sverige eller andetsteds, kan man sagtens tage på udsalg hos Guldmøller i Hobro.

 
==========================================================Anne-Marie Østersø besøger Torben E. Møller i Hobro

Den kendte clairvoyante er i byen for at præsentere den nye kollektion af englesmykker, som hun har udviklet sammen med den anerkendte danske guldsmed Mads Heindorf

Torben E. Møller lægger torsdag d. 12 maj lokaler til et anderledes og spændende arrangement.

Her vil clairvoyant, og forfatter, Anne-Marie Østersø, kendt fra Ude & Hjemme, TV-2 og TV3 fortælle om baggrunden for sine englesmykker. I den forbindelse vil Torben E. Møllers kunder have mulighed for personligt at tale med Anne-Marie Østersø, købe et af hendes smykker og få oplyst navnet på deres egen engel.

Vi har talt med Anne-Marie Østersø om hendes englesmykker og hendes kommende besøg hos Torben E. Møller i Hobro.

Mor gav hende idéen

Anne-Marie Østersø

Det var et af Anne-Marie Østersøs familiemedlemmer, der gav hende idéen til at lave englesmykkerne;

- Min afdøde mor kom til mig en nat og sagde, at jeg selv skulle kreere en engel, og at denne engel ville give mange mennesker troen tilbage.

Anne-Marie Østersø er ikke smykkedesigner, så hun havde svært ved at se, hvordan hun selv skulle føre idéen ud i livet, indtil hun en dag mødte den anerkendte danske guldsmed Mads Heindorf.

- Mads var heldigvis åben overfor at hjælpe med at lave sådan en. Han laver jo i forvejen smukke smykker med masser af symbolik i.

Glæder sig til at tale med kunderne

Anne-Marie Østersø glæder sig til at præsentere sine englesmykker i Hobro, ligesom hun også ser frem til at tale med de personer, som kommer for at hilse på hende.

- Det er jo mit håb, at disse smykker, vil hjælpe andre mennesker med at få troen tilbage. Jeg ved ikke hvor mange mennesker der dukker op, men jeg håber, at der bliver mulighed for at få lov til at tale med dem alle, og hjælpe dem med at finde navnet på deres engel.

Tilmelding er nødvendig

Vil man gerne være en af dem, der får mulighed for at få en personlig samtale med Anne-Marie Østersø, når hun besøger Torben E. Møller i Hobro, så anbefales det, at man kontakter forretningen og tilmelder sig.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet. Arrangementet finder sted torsdag d. 12. Maj fra kl. 15-17.

Køber man til arrangementet et af Anne-Marie Østersøs englesmykker vil man personligt af Anne-Marie Østersø få overdraget et englehoroskop og få at vide, hvad ens personlige engel hedder.