Guldsmed

Hos Guld Møller forhandler vi guld, sølv, smykker og ure.

Vi er en moderne guldsmed med smykker til både herre og damer i flotte kollektioner, der tæller både armbånd, halskæder, ringe og øreringe m.m.

Du finder moderne såvel som klassiske og tidsløse design i både skandinavisk og international mode, der er nøje udvalgt med henblik på at kunne matche de mange ønsker om design, der passer til enhver personlighed.

Se dig om i det store sortiment og lad dig inspirere af de mange vidunderlige produkter.

Guldsmed med håndplukket udvalg

Guld Møller er en guldsmed med fokus på traditionel, klassisk design og moderne inspirerende kollektioner. Du kan altid finde guld, sølv, smykker og ure i flot finish, der bærer præg af skandinavisk eller internationalt design. Målet er at indsnævre det kæmpe udvalg, der findes inden for smykker og ure og tilbyde håndplukkede, nøje udvalgte produkter i vores guldsmed.

Men samtidig er det vigtigt for os at repræsentere et bredt udvalg, der henvender sig til forskellige personligheder. På den måde sigter vi altid efter at være en guldsmed med stilsikkert design og variation i sortimentet.

Hos Guld Møller er vi i øvrigt konstant opmærksomme på, at det forpligter at være guldsmed. Derfor værner vi om godt håndværk og produkter af god kvalitet – også selvom vi formår at sælge til yderst konkurrencedygtige priser. Da vi som nævnt vægter et bredt sortiment, kan du både finde internationalt anerkendte mærkevarer, samt mindre kendte, men flotte og unikke produkter. Sortimentet er populært hos både herre og kvinder, og kan erhverves fra både webshop og fysisk butik.

Online guldsmed med fysiske butikker

Du har både adgang til vores sortiment fra vores webshop og fysiske butikker beliggende på begge sider af Aalborg, nemlig i Hobro og Hjørring.

Vores fysiske butikker er hyggeligt indrettede med plads til at se de lækre produkter an. Vi er placeret med en god beliggenhed, der gør det nemt for alle kunder at komme frem til butikkerne. Som guldsmed er vi opmærksomme på at yde faglig, professionel rådgivning og god service – alt sammen mens vi stolt viser vores flotte udvalg af både guld, sølv, smykker og ure frem til herre og damer.