Godkendt serviceret værksted

Hos Torben E. Møller har vi eget godkendt serviceret værksted. Du kan indlevere dit ur i vores butik i Hobro eller du kan bestille en værdi kuvert som vi sender gratis til dig. Når vi har modtaget dit ur, ringer vi dig op og giver dig tilbud på reparationen.

Landsdækkende bytteservice

Torben E. Møller-butikkerne er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Det skaber ikke alene en sikkerhed for kvalitet, men bidrager også til et serviceniveau, der blandt andet omfatter landsdækkede byttegaranti. Varer, der er købt hos Torben E. Møller kan således byttes i butikker over hele landet, som er medlem af foreningen. Garantien gælder naturligvis også den modsatte vej.
Det nyeste tiltag hos butikkerne i Hobro og Hjørring er en postordre-service, som gør det muligt at bestille reparation eller servicering af ure, smykker og briller via nettet. Når bestillingen er foretaget modtager kunden en forsendelseskuvert tilegnet det pågældende produkt. Herefter er det bare at udfylde ordrelisten og sende produktet. Efter endt reparation sendes det tilbage til ejeren. Det er nemt og bekvemt, og kunden slipper for en eventuel køretur til butikkerne i Hobro eller Hjørring