Guldsmed Hjørring

Besøg Møller guld, sølv og ure - en moderne guldsmed med fodfæste i traditionerne.

Træd ind til en Guldsmed i Hjørring og en verden af smykker og ure fra anerkendte skandinaviske og internationale designere.

Guld Møller er en moderne guldsmed - med base i både Hjørring og Hobro - med snart 100 år i denne fantastiske branche. Navnet er blevet s...

Besøg Møller guld, sølv og ure - en moderne guldsmed med fodfæste i traditionerne.

Træd ind til en Guldsmed i Hjørring og en verden af smykker og ure fra anerkendte skandinaviske og internationale designere.

Guld Møller er en moderne guldsmed - med base i både Hjørring og Hobro - med snart 100 år i denne fantastiske branche. Navnet er blevet synonym med kvalitet og troværdighed - noget vi elsker at bevise for vores kunder.

Hos Møller guld, sølv og ure, vores guldsmed Hjørring, finder du både herre smykker, smykker til kvinder samt ure til både ham og hende, hvoraf alle produkter er kendetegnet ved det flotte design, god kvalitet og tilgængelighed, da vi fører uhyggeligt konkurrencedygtige priser. Sortimentet tæller naturligvis en række af de mest anerkendte leverandører og en bred vifte af materialer. Vi har således både ure med gummi-, nylon, og læderremme eller ure med lænker i stål, titanium, sølv eller guld. Alt sammen i smykkekollektioner i både moderne, rå og tidsløse variationer, der udformes smukt og fantasifuldt med populære elementer som eksempelvis guld, sølv, diamanter og perler. 

Samtidig er det en vigtig del af vores forretningsforståelse og identitet fra vores lange historie, at vi som fagpersoner imødekommer vores kunders behov og fremviser vores faglighed, når vi vejleder og servicerer – hvad enten der er tale om forespørgsler på nye produkter eller reparationer af ure, tilpasning af smykker etc.

Et moderne sortiment med respekt for traditioner

I vores Guldsmed Hjørring finder du et moderne sortiment, der ikke har glemt dets rødder. Det betyder at vi naturligvis følger de seneste trends, men stadig ikke glemmer de klassiske designs, der stadig i dag er yderst populære og vellidte.

Blandt vores mere moderne sortiment finder du både det bedste design fra norden, hvor stilrene smykker i smukke farver er fremtrædende, ligesom de største designere lægger klar på hylden, hvorfra de udstråler deres internationale format.

Vi forhandler massevis af flotte varer til yderst konkurrencedygtige priser og har blandt andet ofte gode dameure tilbud samt gode priser på armbåndsure til mænd.

Guldsmed i Hjørring – en titel, der forpligter

Som guldsmed er vi klar over, at titlen forpligter. Guldsmeden er nemlig ikke bare en butik, der fremviser kvalitetsvarer, det er i lige så høj grad et sted, folk henvender sig for faglig ekspertise, reparationer og vedligeholdelse.

Derfor kan du altid komme forbi og mærke fornemmelsen fra en forretning, der ikke bare viser dig fantastisk flotte varer, men også giver professionel rådgivning og i det hele taget tager ansvar for titlen ”urmager” og udfører millimeterpræcise reparationer, giver dine ældre smykker nyt liv, tilpasser din ur-rem eller på anden vis hjælper dig med at vedligeholde dine ure og smykker.

Så kom gerne forbi vores guldsmed Hjørring eller tag et nærmere kig i vores webshop, hvorfra du også er hjertens velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Se dig omkring og find dine nye yndlings ure og smykker lige her.

Luk   

Mere

Guldsmed Hjørring 14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14