Urmager Aalborg – Guld Møller

Besøg vores flotte urmagerbutik og find det perfekte armbåndsur.

Skal du have skiftet et batteri, rettet remmen til eller er du på jagt efter et hel nyt ur? Så er Guld Møller din urmager i Aalborg.

Som urmager kan vi hjælpe dig med at få tilpasset dit ur, få nyt liv i det eller finde dig et splinternyt fra vores butik nær Aalborg – i Hjørring ...

Besøg vores flotte urmagerbutik og find det perfekte armbåndsur.

Skal du have skiftet et batteri, rettet remmen til eller er du på jagt efter et hel nyt ur? Så er Guld Møller din urmager i Aalborg.

Som urmager kan vi hjælpe dig med at få tilpasset dit ur, få nyt liv i det eller finde dig et splinternyt fra vores butik nær Aalborg – i Hjørring og Hobro.

Som urmager møder vi ofte kunder, der er i tvivl om, hvorvidt de har behov for et helt nyt ur eller om det gamle stadig kan repareres. Det kan naturligvis være svært for folk at vide, men med erfaring i at udskifte dele og reparere både mekaniske og digitale ure, kan vi hjælpe dig med at få svar på sådanne spørgsmål.

Foruden reparationer af ure i både Hjørring og Hobro nær Aalborg, kan vi hjælpe dig med de typiske justeringer af armbåndsure. Disse justeringer tæller typisk at få skiftet det lille, drilske batteri eller få fjernet/tilføjet et led fra urets lænke, så det atter sidder helt perfekt om håndledet. Derudover har vi også kompetencer til at skifte glas og i det hele taget opfriske uret, så det igen fremstår nyt og flot.

Vi har eget værksted og egen urmager

Fra vores butikker i Hobro (Torben E. Møller) og Hjørring (Møller guld, sølv og ure), som begge er tæt ved Aalborg, har vi eget værksted. Det betyder, at du blot skal kigge forbi og aflevere dit fine ur, så har vi værktøjet til at tage kærlig hånd om det fra vores butik og værksted, der styres af dygtigt faguddannet personale.

At vi har eget værksted betyder naturligvis også, at hvis du finder et ur i vores store udvalg, har du professionel service til din rådighed, der har den helt rette erfaring med at passe og pleje både armbåndsure til mænd og dameure.

Stort udvalg af nye ure

Som antydet ovenfor har vi et stort udvalg af armbåndsure til mænd og kvinder. Vi råder over de mest populære mærkevarer, der er kendte for at levere den samlede pakke af kvalitet, robusthed og design.

Som urmager Aalborg, Hjørring og Hobro giver vi samtidig vores kunder tryghed med vores landsdækkende bytteservice -  samt det faktum, at vi er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Det medlemskab betyder, at vi både opretholder et tårnhøjt serviceniveau - og selvfølgelig udfører arbejde med den kvalitet, der er forventet af en professionel urmager.

Husk vores postordreservice

Selvom vi er en guldsmed med stolte traditioner, lader vi ikke tiden løbe fra os. Vi har derfor indført en moderne service i Hobro og Hjørring, der kommer kunder fra hele landet til gode.

Brug vores postordreservice, der giver dig mulighed for at bestille reparationer og service til ure og smykker her online. Så snart din bestilling er modtaget, sender vi en forsendelseskuvert, der er tilpasset til dit ur, dine smykker, briller etc. Næste skridt er blot at udfylde ordrelisten og sende med postvæsenet. Så snart vi har repareret dit produkt, sender vi det retur i en værdipakke - under lige så sikre forhold. På den måde skal du bare sende en kuvert, så tager vi os af resten.

En verden af flotte ure og smykker

Foruden vores flotte udvalg inden for ure til herre og damer, byder vi velkommen til en verden af flotte smykker. Vi har både herre smykker og smykker til hende. Så leder du efter smykker i Aalborg omegnen, så tøv ikke med at kigge ind. Vi yder naturligvis samme gode service på vores mange smykker som øreringe, ringe, armbånd m.m. som vi gør på vores ure.

Se mere her på Guld Møller – din urmager Aalborg.

Luk   

Mere

Urmager Aalborg – Guld Møller 49 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 49
Viser 1 - 15 af 49