Herre smykker

Hos Guld Møller finder du rå og maskuline smykker til den moderne mand.

Herre smykker har i mange år været et fornyende og frisk pust til herremoden, der er gået fra konservativ til fri og med plads til egne personlige udtryk. Derfor ser man overalt mænd benytte smykker, hvor det ikke blot er armbåndsure til mænd og manchetknapper, men i lige s...

Hos Guld Møller finder du rå og maskuline smykker til den moderne mand.

Herre smykker har i mange år været et fornyende og frisk pust til herremoden, der er gået fra konservativ til fri og med plads til egne personlige udtryk. Derfor ser man overalt mænd benytte smykker, hvor det ikke blot er armbåndsure til mænd og manchetknapper, men i lige så høj grad kæder, ringe, øreringe og armbånd i råt og maskulint design eller klassisk guld og sølv, der bruges i naturlig forlængelse af deres personlige stil.

Du kan se det flotte udvalg på disse sider eller fra vores fysiske guldsmed Hobro eller Hjørring

Smykker til mænd er stadig under stor udvikling

På trods af at fremtrædende mandlige skuespillere, atleter og musikkere i lang tid har gjort brug af herre smykker, er det stadig en branche i rivende udvikling. For selvom mange er trygge ved det klassiske ur, ser man stadig flere og flere kollektioner af smykker til mænd, der ser dagens lys, hvor den rå stil med eksempelvis læder og stål ofte er populær, ligesom det er tilfældet med den klassiske sølv- eller guldkæde.

Kombination af rå materialer ses ofte i forlængelse af den gode historie, som når smykkerne har direkte referencer til de danske styrkers internationale operationer, som det eksempelvis er tilfældet med From Soldier To Soldier kollektionen, hvor 10 % af prisen doneres til faldne soldaterkammeraters efterladte familie og støtter hjemvendte soldater samt deres familier. Især herre smykker med denne type historie og andre, der på anden vis viser opbakning til maskuline bedrifter eller udmærkelser, er meget eftertragtede.

Stort udvalg af herre smykker

De fleste mænd er meget bevidste om deres egen stil og identitet. Men mænd er også meget selvstændige og lader sig både inspirere af kendisser og stilikoner såvel som deres egen mavefornemmelse. Derfor er det også nødvendigt med et stort udstillingsvindue, hvor udvalget spænder bredt, design er af stor variation og signalværdierne rummer plads til forskellighed.  

Et altid sikkert hit er dog det rå armbånd til mænd. Kombinationen af det rå, flettede læder og en lukkemekanisme i står giver et rent og simpelt udtryk, der ikke er til at tage fejl af. Denne type smykker er særligt vellidte fordi man hverken går på kompromis med sit maskuline udtryk eller må nøjes med et traditionelt og stift herre smykke. I stedet kan mænd iføre sig accessories, som er rå nok til at pifte hverdagslooket op, og samtidig elegante nok til at give et flot modspil med kant til formel arbejdsbeklædning eller jakkesættet.

Disse principper gennemsyrer vores sortiment, hvor der findes smykker til mænd, der vil have den stilsikre og risikofri løsning, som fungerer til enhver lejlighed. Tag bare et kig på vores manchetknapper, slipsenåle eller halskæder, så ved du, hvad vi taler om.  

Hos Guld møller finder du et sådan sortiment, hvor herre smykker følger moden, men også stadig findes i klassisk stil med enkelt, underspillet og stilrent design. For selvom vi er helt bevidste om, at stilen stadig peger i en meget maskulin retning, finder vi stadig plads til de klassiske dyder. Det gør sig blandt andet gældende for vores mange vielsesringe, der holdes i stilrent klassisk design, mens kvindens udgave naturligvis er mere feminin.

Det sikrer et sortiment af smykker online og i butik, hvor du finder herre smykker til enhver anledning og til et hvert personligt udtryk. 

Se mere her på siden eller besøg os i vores moderne guldsmed i Hobro eller Hjørring, hvorfra vi står klar til at hjælpe dig.

Luk   

Mere

Herre smykker 82 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 82
Viser 1 - 15 af 82